27 глоби за непочистени от сняг и лед площи пред

...
27 глоби за непочистени от сняг и лед площи пред
Коментари Харесай

Наложени са глоби за непочистен сняг пред търговски обекти в столицата

27 санкции за непочистени от сняг и лед площи пред търговски обекти е наложил Столичният инспекторат, оповестяват от там.

За 24 януари в регионите "Изгрев ", "Триадица ", "Подуяне ", "Студентски, "Слатина ", "Панчарево, "Нови Искър ", "Витоша ", "Красно село ", "Лозенец " е установено, че пред магазини и офиси, не е основана организация за разчистване на тротоарите, площите към постройките от сняг и лед. В регион "Изгрев " с изключение на санкции с фиш се е стигнало до сформиране на акт на обект на ул. "Никола Габровски ".

От инспектората напомнят, че почистването е обвързване на всички притежатели, ползватели, лица, които в действителност владеят или държат недвижими парцели или елементи от тях. Те са длъжни да почистват тротоарите пред и към постройките на парцелите от сняг и лед, според член 62, т. 2 от Наредбата за ръководство на отпадъците и поддържане и запазване на чистотата на територията на Столична община.

Проверяващите екипи на Столичен инспекторат откриха непочистени прилежащи пространства към 14 спирки на градския превоз в разнообразни региони на града на 21 януари, т.г.. За несъблюдение на тази активност са наложени наказания в размер на 28 000 лева на компаниите, ангажирани с почистването в "Лозенец ", "Витоша " и "Студентски ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР