27 април 2015 година. Не искам да си спомням за

...
27 април 2015 година. Не искам да си спомням за
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев разкри кой според него стои зад отравянето му

27 април 2015 година. Не желая да си припомням за този ден. Тогава се случи отравянето ми. Всичко това, което се случи тогава, случва се през днешния ден, а и ще се случи на следващия ден е една добре готова офанзива и война против мен. Тази офанзива и война имат за цел да ме унищожат физически и стопански.

Това за яви в утринния блок на БТВ оръжейният производител Емилиян Гебрев, който разкри детайлности за отравянето си. "От февруари до април 2015 година не е имало директни закани против мен. Ако знаех по какъв начин съм бил токсичен, щях да оказа помощ на следствието. Изпаднах в кома в болничното заведение и визия за всичко. Преди да влзя в болничното заведение усетих сърбежи в очите. Това са детайлности. Има химици и лаборатории, които могат да дадат доста по-точна информация за типа на химичното вещество, с което ме отровиха. Не желая да описвам за признаците, тъй като са грозни. Най-малкото е повръщането ", разкри той.

"Твърденията на основния прокурор са несериозни. Виждах се с един бизнес сътрудници, с които работя от 25 години и ще продължа да работя. Те са станали фамилни другари и преди 20 дни още веднъж се видях с тях. Този, който се пробва да бута следствието натам, е в неверна посока. През живота си не съм ял рукола. Поради здравословни аргументи не съм пил кафе от 2014 година. Несериозни са тези изявления за подобен огромен случай. Не желая да ги разясня. По-важното е, че това е една доста добре планувана интервенция за моето физическо премахване, както и юридическото и икономическото очистване на компаниите ми. В целия случай се появява една странна компания, към която очевидно е разковничето на цялата интервенция против мен. Това е една компания, която до преди дни не се знаеше на кой и беше съпортирана от страната. Фирмата се споделя "Виафот " и там се крие повода за физическото ми заличаване. Тази компания апелира всяко едно деяние на "Емко " и "Дунарит ". Тук приказваме за едни връзки на локално и интернационално равнище. Кой стои зад тази компания не мога да кажа. Има си органи, които би трябвало да отговорят на този въпрос. Аз не съм този, който би трябвало да проверява ", безапелационен бе Гебрев.

"Има си профилирани хора, които би трябвало да свържат моето отравяне и това на Скрипал. Странното е, че България не се обърна за помощ към ОЗХО. Англия, която е доста по-развита страна от нас го направи, а България не. Ако службите се заемат малко по-сериозно с този случай, ще открият още странни съвпадения при визитите на Федотов в България. Не съм аз индивидът, който да изяснява за тези неща. Има си органи. Аз съм упорствал от самото начало следствието да продължи ", сподели още Емилиян Гебрев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР