27.03.20-Поговорката „седем пъти премери, веднъж отрежи“ днес е особено актуална.

...
27.03.20-Поговорката „седем пъти премери, веднъж отрежи“ днес е особено актуална.
Коментари Харесай

Поговорката „седем пъти премери, веднъж отрежи“ днес е особено актуална

27.03.20-Поговорката „ седем пъти премери, един път отрежи “ през днешния ден е изключително настояща.

Луната е в символ Телец до 04:39ч на 29 март

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Избягвайте нестимулираните дейности и местата, където има доста хора.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се предлага хирургични намеси освен в тези органи, само че и всевъзможни други. Това не важи за незабавните случаи. Избягвайте студените питиета, както и викането. Отложете визитата при ортодонт, в случай че не ви е незабавно.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 март

3 лунен ден стартира до 07:56ч на 27 март (от 07:32ч на 26 март)

4 лунен ден стартира от 07:56ч на 27 март до 08:22ч на 28 март

Ако вчерашният ден беше належащо да деянията оптималната интензивност, през днешния ден е належащо да отделите време, което да прекарате на мира, най-добре е да се занимавате безшумно с домашен каузи. Четвъртият лунен ден би трябвало да бъде отдаден на размисъл и възвишените мисли.

Символ на деня е Дървото на познанието. Това е денят на човешкото грехопадение и първият от неподходящите дни - лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Бъдете деликатни, защото на всички места дебнат изкушения и провокации. Може да получите доста вести, доста свежа информация и непредвидена.

Благоприятно е за другарство, само че да се заобикалят интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те могат да завършат зле в края на деня. Най-добре е за усамотение или да бъдете в стеснен фамилен кръг. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се подхваща, би трябвало доста деликатно да се обмисли.

Избягвайте двойствените обстановки. Ако някой непосредствен ви потърси за съвет, не бързайте незабавно да го давате. Първо огледайте обстановката от всички страни. Бързо взетите решения са огромна неточност в този миг. Търсете във всичко златната среда, намирайте взаимни отстъпки.

Добре е да се съблюдава сдържаност във всичко. В този ден елементарно може да намерите това, което сте смятали за окончателно изгубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на потиснатост.

Добре е да има физическо натоварване. Всяка болест, която възникне в този момент е напътствие за кармични проблеми на индивида. Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Счита се, че този лунен ден е обвързван с небето. Днес Висшите сили приказват посредством знаците на небесата. Добре е да сте пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцаване и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молебствия. Особено е значима молитвата – апел към Бога Отец. Молете се и вашата молба ще бъде чута.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс.

Подстригване не се предлага.

7 безоблачен ден - Денят е удобен за съществени каузи, които авансово са добре премислени. Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Ден за креативен инициативи. Препоръчва се да стартирате креативен каузи, да се радостните и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР