26-ят слънчев ден е свързан с процъфтяването и изобилието. Това

...
26-ят слънчев ден е свързан с процъфтяването и изобилието. Това
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева: Сега даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата

26-ят безоблачен ден е обвързван с процъфтяването и изобилието. Това е време за дарове от ориста, когато можете да молите и да получавате помощ от предците, изключително в случай че задачата е увеличение на благосъстоянието. Може да се молите за благосъстояние, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.Сега дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата, прибавя тя.

„ Подходящо за съществени мероприятия, сключване на настоятелен бумаги, за обработка на земята. Поканете посетители. Не си отхвърляйте нищо в този ден. Каквото ви хареса – вземайте го – то ви принадлежи. Не би трябвало да са ви непознати всички земни наслади, нищо човешко да не ви е непознато. Правете всичко по избор и от сърце. Благоприятен ден за покупки, само че да се купуват потребни неща, а не да се харчат наляво и надясно. Може да купувате колкото може повече и това, което ви притегля окото “, поучава астрологът.

“Купувайте облекла, движимости за дома, храна. Давайте дарове на околните си, които ще доставят наслада на вас и на другите и тогава над вас ще се изсипе берекет за целия месец, само че не да подарите какво да е, а нещо, за което от дълго време са мечтали и доста ще се зарадват. Мъжете обезателно би трябвало да създадат подарък на дамите, да им се възхищават и радват. Съпрузите да дадат освен своето благоволение, само че и да зарадват своите съпруги също с някое подаръче, което да ги ощастливи. Нека да е дребен, само че потребен подарък “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ Не би трябвало да се отвличате с любовни или фамилни каузи, които могат да понижат вашата работна интензивност. Може да пътувате по работа или за забавление. Ако пътувате с кола и тя не е изправна или не възпламени от първия път, значи тя желае да остане на място. По-добре пътувайте с публичен превоз, защото може да попаднете в случай. За обич денят не е доста добър. Избягвайте съпружеските контакти. Благоприятно е единствено при зачатие на дете “, прецизира астрологът.
„ Добре е да се облечете в нови облекла. Препоръчителни са златисти, бели и червени цветове. Избягвайте черни, сини и лилави тонове. Подходящо е да носите доста бижута, камъни, пръстени. Жените би трябвало да се покажат в цялостния си искра и да може мъжете да им се радват и възхищават. Трябва да сме красиви в този ден, а не мръсни. Подходящо е да носите бял ахат, халцедон “, поучава Ивелина Пенчева.

„ Хубаво е да имате доста сънища. Всички сънища в този ден са свързани с имуществото. Да сънувате, че подстригвате косите си е знак за загуба и кражба. Пътуване или промяна на дома – начало на ново дело. Да се миете с вода – знак за злословия и измами “, прибавя астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР