26 служители на териториалната дирекция на НАП Бургас получиха поздравителни

...
26 служители на териториалната дирекция на НАП Бургас получиха поздравителни
Коментари Харесай

НАП Бургас: 30 години работа в данъчната администрация

26 чиновници на териториалната дирекция на Национална агенция за приходите Бургас получиха приветствени адреси, подписани от изпълнителния шеф на Националната организация за приходите Румен Спецов. Поводът е 30 години работа в данъчната администрация, от нейното отделяне като независима конструкция през 1991 година. Адресите бяха връчени от териториалния шеф на Национална агенция за приходите Татяна Кънчева. Тя благодари на своите сътрудници с 30 годишна работа за проявената безрезервност, професионализъм, преданост и позитивно отношение към работата и екипа. „ Предавайте насъбрания опит на по-младите сътрудници, това е вашият извънредно скъп капитал, бъдете ментори, напътствайте. Уважението, което получавате е изцяло справедливо! ", съобщи при връчването териториалният шеф на Национална агенция за приходите Бургас.

С Постановление на Министерски съвет от 11 октомври 1991 година, данъчната администрация в България е обособена като независима конструкция, в която в този момент работят към 8 000 души. Днес Националната организация за приходите е сътрудник на жителите и бизнеса, като улеснява доброволното осъществяване на данъчно-осигурителните отговорности и събира доходи в хазната. С непрекъснатото рационализиране на осведомителните системи и възходящ брой на електронните услуги, приходната организация заема първо място по повод равнището на цифровизация измежду останалите администрации в България.

Над 80 % от жителите и юридическите лица в района извършват непринудено и в период своите данъчно-осигурителни отговорности, означават още от приходната администрация в Бургас.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР