26 случая на присъствие на малолетни и непълнолетни в нощни

...
26 случая на присъствие на малолетни и непълнолетни в нощни
Коментари Харесай

26 случая на присъствие на малолетни и непълнолетни в нощни заведения в Пловдив са установени при съвместните проверки на МВР, НАП, БАБХ и РЗИ

26 случая на наличие на малолетни и малолетни в нощни заведения в Пловдив са открити по време на взаимните инспекции от екипи на Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите, БАБХ и РЗИ. Акцията е осъществена под методическото управление на бранш „ Наркотици “ в основната дирекция, оповестиха от полицията.

Обхванати са нощни увеселителни заведения на територията регионалните дирекции в Пловдив, Велико Търново, Благоевград, Бургас, Варна, Стара Загораи Русе.

Извършен е надзор на общо 36 обекта. Установени са четири случая на нерегламентирана приложимост на божествен газ в заведения във Велико Търново, Русе, София и Бургас. За период до 24 часа е арестуван клиент на един от обектите във Велико Търново, у който са открити наркотични субстанции. Установени са общо 34 случая на нерегламентирано наличие в нощните заведения на малолетни и малолетни, като с изключение на в 26-те в Пловдив, 8 от тях са в Благоевград.

В Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи Велико Търново, София и Стара Загора са формирани три досъдебни производства, работата по които продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР