26 от необходими 48 депутати от Консервативната партия за вот

...
26 от необходими 48 депутати от Консервативната партия за вот
Коментари Харесай

Засега Тереза Мей успешно парира опасността от вот на недоверие

26 от нужни 48 депутати от Консервативната партия за избор на съмнение - това е равносметката за английския министър председател Тереза Мей, която към този момент избегна заплахата да бъде изправена пред още по-сложно тестване в опита си да уреди Brexit, написа The Huffington Post, представен от Агенция " Фокус ".
Според изданието Мей е съумяла да убеди водещи лица в партията, които са твърдо за тотална отбрана на английските ползи при всички условия в Brexit, да изчакат и да видят какво съглашение ще подпише Обединеното кралство с Брюксел. За да влезе в действие въпросното съглашение, би трябвало утвърждение и от английския параламент.
Съгласно The Huffington Post, сметките показвали, че даже и да се съберат нужните 48 писма, Тереза Мей отново ще разполага с нужните гласове, с цел да резервира лидерския пост. Според наблюдаващи този крах на твърдите евроскептици, групирани към Джейкъб Рийс-Мог, усилва възможностите на английския кабинет да прокара препоръчаното от него съглашение с Брюксел.
Стана ясно и, че английското държавно управление ще би трябвало да показа пред английския парламент разбор на разнообразни разновидности за английското бъдеще - със съглашение с Европейски Съюз за Brexit и без съглашение. Ще се акцентира най-много на предстоящите стопански резултати, в случай че бъде признато настоящето проектоспоразумение с Брюксел - да има митническа зона с разпоредбите на Европейски Съюз сред Ирландия и Северна Ирландия. Данните ще бъдат предоставени на английския парламент минимум седмица преди той да гласоподава каквото и да е съглашение сред Лондон и Брюксел за Brexit.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР