26 милиона ще струва новият водопровод. Това е единственото решение

...
26 милиона ще струва новият водопровод. Това е единственото решение
Коментари Харесай

Борисов с мълниеносна реакция за вота на недоверие, скандала с Радев и Еврозоната

26 милиона ще коства новият тръбопровод. Това е единственото решение да се докара вода до Перник за 40 и няколко дни. С тези думи министър председателят Бойко Борисов стартира днешния Министерски съвет.

„ Опитаха се Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да оформят нова обединения. Знаем по какъв начин управляваха при Орешарски. Благодаря на двете обединения в Народното събрание, които поддържаха държавното управление – Оперативна програма и ГЕРБ.

Така че се захващайте за работа да си довършите дилемите “, съобщи министър председателят.

Извънредно: Кабинетът "Борисов "3 оцеля, вотът на съмнение не мина

„ Запечатваш, спираш! Министерство на вътрешните работи ще спомагат с всички нужни за това чиновници “, обърна се Борисов към министрите си и по-специално към Теменужка Петкова, на която подреди:

„ Искам още през днешния ден, тъй като НЕК нещо са се ослушват, да провериш Теменужке два ВЕЦ-а, които че споделят, че не са работили,а ни съмняват, че са работили нощно време, че са подавали рок към ЕСО “.

Борисов разяснява и спекулациите по тематиката, че желаеме България да бъде в чакалнята на Еврозоната: Това подсигурява, че да стане отново грешката Българска социалистическа партия да пристигна отново на власт, няма да пада КТБ, други банки и всичко останало “.

„ Това е най-важната цел да пази финансовата система. Когато си в Еврозоната не може да бъдеш от страните, които са на втора скорост “, добави министър председателят.

„ Конфликта сред други институции ви не разрешавам да се месите и коментирате. Това не е наша работа. Имате си други задания. Могат да се опитат да кажат, че и ние сме страна. Не! Ние не сме страна! Ние си гледаме нашите институции “, по този начин Борисов разяснява горещите вести към СРС-тата с президента Румен Радев, които от прокуратурата разпространиха .

„ Реагирах единствено на това, че не съм отишъл на съвещания. Хубаво, само че аз не бях поканен, а единствено Томислав Дончев бе поканен.

Няма случай, в който президентът Радев да ми е изискал министри и аз да съм му отказал.

Но да не ме поканиш, да ми дърпаш хората и да кажеш, че не съм отишъл, а да не си ме поканил, е преднамерено. Бяхме нападнати с неистина, по тази причина реагирах “, безапелационен бе министър председателят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР