26 лунен ден от 04:39 часа на 13 януари до

...
26 лунен ден от 04:39 часа на 13 януари до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 13 януари 2018 година

26 лунен ден от 04:39 часа на 13 януари до 05:34 часа на 14 януари

Много рисков ден!

Нищо ново да не се подхваща – започнатите нови неща ще потънат в блатото на илюзиите и на бита и ще донеса единствено загуби и ущърб.

През деня ще усещате и едно вдъхновяващо и новаторско въздействие, което ще ви даде опция за едни прелестни новаторски хрумвания и мисли. Ако до момента не сте намирали решения на ваши значими въпроси и проблеми, то през днешния ден може да ги намерите.

Един сполучлив ден, след което ще би трябвало да се подготвим да бъдем по-внимателни в връзката и в общуването си с другите, с цел да не се получи неразбирателство в уточняващите елементи на диалозите ни, и крайния резултат да не е задоволителен и напряко безмислен.

И да не забравяме, че и през днешния ден може да ни споходи изчерпателност в нашите мисли и усеща, моментна мистериозност и необщителност. Вътрешното ни безпокойствие и напрежение може да ескалира на моменти, по тази причина, добре би било да се насочим към нещо по-приятно, разтоварващо и потребно.

Положителното денем ще е огромната ни организираност, структурираност, концентрираност и дисциплинираност. Това ще са мощните ни качества, на които ще би трябвало да се опрем през днешния ден.

Това е едно прелестно време за всевъзможни духовни практики, медитации, творчество, лекуване, демонстрация на обич и състрадателност.

На моменти нещо ще ни потиска, лимитира и спъва. Може да се усещаме не толкоз удобно и умерено. Ще имаме възприятие, че всичките отговорности, отговорности и задължения са паднали единствено върху нас и никой различен.

Сънища. В това лунно денонощие сънищата демонстрират какъв брой е огромна нашата самовлюбеност. Ако се виждаме преуспяващи и всесилни, значи е време да се спуснем на земята и трезво да оценим себе си. Ако се забележим насън небогати и нещастни – би трябвало незабавно да си вдигнем самооценката и да се учим на обич и почитание към себе си. Ако сънуваш гръмотевица – това е предизвестие, че на са укротени самолюбието и горделивостта.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР