26-годишното крило бе с основна заслуга за спечелената от Олимпиакос

...
26-годишното крило бе с основна заслуга за спечелената от Олимпиакос
Коментари Харесай

Александър Везенков бе избран за МВП на гръцкото първенство

26-годишното крило бе с съществена заслуга за извоюваната от Олимпиакос купа на Гърция, като реализира индикатори от 15,5 точки, 7 битки и 1,9 асистенции за 24 минути приблизително на мач.

За Везенков това е второ МВП-отличие. През сезон 2014/15, когато бе единствено на 19 години, той бе избран за най-хубавия състезател, до момента в който носеше екипа на Арис Солун.

Наградата за " Най-полезен състезател " се дефинира посредством гласоподаване измежду треньорите и капитаните на тимовете, почитателите, както и публицистите. 69,23% от капитаните и треньорите показаха Везенков за победител, 28,94% от почитателите, както и 77,08% от публицистите, като някогашният състезател на Барселона бе първи и в трите категории.
 Каква е вероятната оферта, която Везенков може да получи от Сакраменто? Каква е вероятната оферта, която Везенков може да получи от Сакраменто?
" Благодаря на всички, които гласоподаваха за мен и ме направиха най-полезен състезател за миналата година. Искам да благодаря на целия клуб Олимпиакос - президентите, техническият екип, съотборниците ми, помощниците, медицинските лица и всички други, които всеки ден работят за тима ", съобщи Везенков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР