26-годишният Викторио Александров е прострелял едногодишната си дъщеричка Никол в

...
26-годишният Викторио Александров е прострелял едногодишната си дъщеричка Никол в
Коментари Харесай

Викторио прострелял дъщеря си в окото, себе си не успял да улучи

26-годишният Викторио Александров е прострелял едногодишната си дъщеричка Никол в дясното око, след което се е опитал да се самоубие, само че патронът единствено е одраскал кожата на главата му и няма навлизане в черепната празнина. Това стана ясно от публична конференция на градския прокурор на София Емилия Русинова и шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Извършителят е направил опит да се самоубие, само че несполучлив. Има лизване на патрона по главата, единствено одраскване. Няма навлизане. Той е под денонощна защита в болничното заведение. Извършени са всички нужни операции за него. В момента тече още един оглед. Намерено е оръжието - законно притежаван револвер "Smith & Wesson ", изясни шефът на столичната полиция.

Бащата ще бъде притеглен като обвинен сега, в който това е допустимо от здравна позиция. Ще бъде поискана най-тежката мярка за неотклонение.

Миналата седмица е отпразнуван рождения ден на детето. От към седмица също килърът към този момент не живеел в жилището след скандал. Бащата на убитата е пренощувал при нея, евентуално от терзание.

Вчера защото майка на убитата жена не могла да се свърже с нея, отишла до жилището й, където я открива мъртва. Веднага се свързала с Министерство на вътрешните работи. Установено е мястото, на което се е крил Викторио, с помощта на доста хора, оказали подпомагане.

Той е открит в тъмна околност в Долни Богров зад шубраци в порутена постройка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР