26-годишният нападател рани с нож Отец Иван и негов помощник,

...
26-годишният нападател рани с нож Отец Иван и негов помощник,
Коментари Харесай

Смразяващи Разкрития За Мъжа, Който Кла С Нож Отец Иван!

26-годишният нападател рани с нож Отец Иван и негов асистент, който бе признат в болница с прорезни рани. Според разказите на Отец Иван, мъжът влетял в двора на Дома за сираци, където се намирали майка и дете. Нападателят е татко на детето. Започнал да заплашва дамата. Отец Иван и потърпевшият му асистент се пробвали да я защитят.

" Влиза един юноша разгневен навън и тя като видя: " Олеле, детето ми! ". Взе да пищи. Той ѝ се е обаждал по телефона и ѝ е казвал, че ще пристигна и ще вземе детето и нея ще я заколи. Той скочи и аз, с цел да я предпазя, застанах пред тях. Дойде и Атанас и двамата се сбиха. Аз скочих да ги развардя и след това той рипна връз мене и по този начин едно такова, не знаеш кой кого бие ", сподели свещеникът, представен от Българска национална телевизия и bTV.

След като той и младият мъж са ранени, се намесват и други хора и по този начин са предотвратени по-тежки последици. Въпросната жена, която се споделя Павлина, пък показа, че някогашният й другар няколко пъти я е заплашвал и се е опитвал да я атакува.

" Посягал е на мене, посягал е на детето. Няколко пъти му споделих, че не желая да съм с него, само че той ме заплаши, че ще ми вземе детето, ще направи да ме изгонят от тука преднамерено, с цел да сме на улицата, с цел да го вземат дребния. Аз отхвърлих с него да бродя и заради тази причина той полудя ". Майката сподели фотография на мъжа.

Самият нападател също е бил в този дом, само че е изпъден. Отец Иван сподели, че повода е, че са го хващали с опиати.

По-рано от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че 26-годишният мъж е престъпно проявен. След нападението се опитал да избяга, само че бил хванат. Установено е, че е бил пийнал и под въздействието на дрога.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР