26-годишният Илиян Илиев е убитият в Люлин млад мъж.Той е

...
26-годишният Илиян Илиев е убитият в Люлин млад мъж.Той е
Коментари Харесай

Илиян Илиев е убитият в Люлин млад мъж

26-годишният Илиян Илиев е убитият в " Люлин " млад мъж.

Той е чествал там раждането на дете на собствен другар.

Излязоха потресаващи детайлности за убийството му, което по всяка възможност е станало след забележка поради зарята, която е пусната по време на празненството.

" От половин час съм " на аварийки " и просто не мога да продължа... 

В какъв свят живеем, мамка му?! Илианката го няма към този момент. Убит нощес. С голям брой прободни рани. От някакъв урод. ", заяви основният редактор на Топ спорт Ангел Домусчиев.

" Намушкан свиреп, тъй като с другари пуснали заря в чест на различен техен другар, станал татко. Чух зарята. Стана ми прелестно, когато я чух. Не чаках, че ще е с съдбовен край за мой другар.

Илианката. Винаги мъж на място, ГОЛЯМ мъж. Човек, който имаше ОГРОМНО сърце.

Не мога и не желая да го допускам. Дано оня си получи заслуженото. Но момчето няма да се върне.

Заря! За Илиан! Обичам те, братле. Вечна ти памет! "

Илиян участвал в благотворителните търгове. " Винаги подготвен да помогне. Добрите си отиват. Гадовете са тук и се крият от полицията. След това ги развеждат по правосъдни зали. Дават им несъстоятелни присъди и не престават да дишат въздуха на положителните. В тази ТЕРИТОРИЯ е по този начин... ", показва Домусчиев.

Полицията търси индивида, намушкал с нож 26-годишния мъж в столичния квартал „ Люлин “ нощес. Жертвата умря в колата за спешна помощ на път за болничното заведение

Сигналът за нападението е подаден в полицията и незабавна помощ минути след среднощ. Отишлите на място екипи откриват 26-годишния мъж, който е с прободни рани по тялото. Той е качен в колата за спешна помощ, но на път за болничното заведение умира.

Изпратени са още екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи. Полицията проверява случая.

От свои източници радиото е научило, че става дума за скандал сред съседи, провокиран от хвърлени фойерверки при празнуване на рожден ден.

По случая е формирано и досъдебно произвеждане, разпитват се очевидци.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР