26-годишния самоук попинг танцьор Рефат Абдулаев получи златния бутон на

...
26-годишния самоук попинг танцьор Рефат Абдулаев получи златния бутон на
Коментари Харесай

Млад танцьор направи най-великото изпълнение на сцената на България търси талант

26-годишния самообразован попинг танцьор Рефат Абдулаев получи златния бутон на Ицо Хазарта в „ България търси гений “ по bTV. Впечатляващото му изпълнетие, което видяха повече от 1 395 000 фенове,  му донесе справедливо място измежду финалистите, които ще се борят за 50 000 лв..

Рафат приключва музикално учебно заведение с профил „ пиано “, само че на 19 години взема решение, че ще се занимава с танци. Вдъхновява се същински от кино лентата Step Up, в който един от актьорите се движи като робот. Започва да се упражнява у дома, в дребната си стая, пред огледалото.



Тренира извънредно интензивно, с цел да доближи настоящето си равнище. Мечтае да обиколи света и да покаже на всички какво може. И е уверен, че в случай че човек има цел, може да реализира всичко. А Ицо Хазарта разяснява, че е приел да бъде жури в шоуто, удостоено в връх на Гинес, точно поради хора като Рефат – „ огромни “. „ Смисълът на това предаване идва от хора като него!... Той минава оттатък техническия танц. Той влияе! “, показа рапърът в извънредната онлайн поредност „ Още от България търси гений “.

" Смисълът на това предаване идва от хора като него! " - съобщи Ицо Хазарта за индивида, който го впечатли толкоз, че да даде златен бутон! Виж срещата на Дани Петканов с Ицо минути след натискането на бутона и първите страсти на Рефат Абдулаев.



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР