26-годишната шофьорка, която прегази в Солун тоско Бозаджийски, вече е

...
26-годишната шофьорка, която прегази в Солун тоско Бозаджийски, вече е
Коментари Харесай

Ето я шофьорката, прегазила Тоско

26-годишната шофьорка, която прегази в Солун тоско Бозаджийски, към този момент е с ново обвиняване - за съзнателно ликвидиране. Това сподели бащата на Тоско - Георги Бозаджийски.

Примката към обвинените по делото крепко се стяга. Вчера беше осъществено досъдебно задържане на 26-годишната шофьорка, забъркана във съдбовния случай, довел до гибелта на 28-годишния прочут почитател на Ботев (Пловдив) на 5 януари пред Концертната зала в Солун.

Според информация на " PRESSARIS ", в границите на идващите няколко дни останалите петима души ще бъдат изправени пред следователя, с цел да се срещнат със сериозните обвинения    , писа БЛИЦ. Те са 48-годишен почитател на ПАОК (според известието на полицията) и четирима други, участващи в тази ситуация (осъществен бе арест на други двама през януари). Всички бяха разпознати след следствията на служителите на реда по спортно принуждение.

Продължаващото следствие разкри, че участващите в тази ситуация са се събрали в региона на Концертната зала след упътвания и информация, предоставени от 48-годишния почитател и 26-годишната жена. Отбелязва се, че лекият автомобил, ръководен от дамата, е нает от компания за коли чартърен.

26-годишната шофьорка отхвърли обвиняването и повтори това, което в началото беше споделила на пътната полиция в Солун – без да осъзнава повлякла 28-годишния българин, изпаднала в суматоха и си тръгнала, тъй като се страхувала за физическата си целокупност и за сигурността на колата, която карала.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР