26-годишната певица Селена Гомес излезе от клиника за рехабилитация, в

...
26-годишната певица Селена Гомес излезе от клиника за рехабилитация, в
Коментари Харесай

Селена Гомес вече не е в клиника за рехабилитация и се чувства по-добре

26-годишната певица Селена Гомес излезе от клиника за рехабилитация, в която влезе при започване на октомври, откакто страдаше от прочувствен срив след многото хоспитализации, свързани заболяването ѝ и трансплантацията на бъбрек предходната година.
Само месец откакто тя потърси професионална помощ, близки до нея хора оповестяват, че тя е напуснала клиниката и " се оправя доста по-добре ", написа БГНЕС по информация на " Контакт мюзик ".
" Селена завърши лечебната си стратегия в Ню Йорк и се оправя доста по-добре. Тя се усеща освежена и е в доста по-добро психическо положение, само че тя ще продължи да се среща с доктори, защото нейната борба с заболяването продължава ", оповестява източник, непосредствен до певицата. Нейните близки споделят, че Селена " желае да си почине и не е подготвена да вложи всички свои сили в работата ".
По-рано самата тя заяви в Instagram, че ще отстъпи от светлините на прожекторите за малко, с цел да може да се погрижи за прочувственото си здраве.
Селена страда от систематичен лупус еритематозус (системно автоимунно заболяване, което може да засегне всеки орган или система на тялото). През 2017 година певицата претърпява бъбречна трансплантация. Оттогава деликатно следи здравето си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР