26-годишната Криста Шипмън работи като администратор в американска военна болница,

...
26-годишната Криста Шипмън работи като администратор в американска военна болница,
Коментари Харесай

Мъжете хвърлят тлъсти пачки, за да са с тази палава мадама от армията на САЩ /снимки/

26-годишната Криста Шипмън работи като админ в американска военна болница, само че това въобще не й пречи да развива сполучливо блога си. Там хубавицата качва много пикантни свои фотоси, от които мъжете безусловно си губят акъла.
През септември предходната година Криста се записва в OnlyFans, където против избрана сума мераклиите могат да се насладят на разголените й фотоси, написа Daily Star.
Въпреки ослепителния външен тип, на младата дама въобще не й върви с връзките. През септември предходната година младата дама от Вашингтон подала молба за бракоразвод, чувствайки се в „ клопката на обичайния брак”.
Сега е почитател на полиаморията. А по-късно самопризнание обожател й предлага 70 000 $, с цел да прекара седмица с него.
„ Той беше прекомерно безапелационен в настояването си, тъй че изглеждаше по-скоро като предложение да се занимавам с проституция.
Този човек е от заможно семейство. Той ми изпрати документ за идентичност със фотография и фотоси на къщата си, дружно с адрес, с цел да мога да го проверя”, споделя девойка Шипмън.
Криста незабавно отказала офертата. Тя не крие, че непрестанно получава сходни оферти. И прибавя, че огромна част от мъжете желали от нея единствено връзка.
„ За тях това е тип терапия, те се нуждаят от някой, който да ги слуша и да не ги съди”, споделя хубавицата.
Между другото, Криста към този момент се е срещала с някои от почитателите си и даже ги е ощастливила с обща фотография за спомен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР