26-годишната Карлота Маджорана е новата "Мис Италия". Красавицата победи в

...
26-годишната Карлота Маджорана е новата "Мис Италия". Красавицата победи в
Коментари Харесай

26-годишна партньорка на Брад Пит стана Мис Италия

26-годишната Карлота Маджорана е новата "Мис Италия ". Красавицата победи в конкуренция с 32 съпернички, която бе излъчена непосредствено нощес по италианската телевизия Ла Сетте.

Карлота бе претендентка от региона Марке. Тя е висока 1,74 метра и е с кестенява къдрава дълга коса. Красавицата живее в Рим. Тя е приключила Националната академия за танцово изкуство и е имала дребни функции в няколко кино лентата, измежду които "Дървото на живота " с Брад Пит.

На второ място остана неаполетанката Фиоренца Д'Антонио.

На трето място се класира 18-годишната брюнетка от Таркуина Киара Борди. Тя е висока 1,75 метра и е първата участничка в състезанието, която е с протеза на крайници. Момичето е изгубило долната част на левия си крайник при злокобна мотоциклетна злополука преди пет години. Вместо да се съобщи и да се отчая, тя е решила да се бори и да потвърди на хората, че може да побеждава даже в състезания за хубост.

По мотив класирането ѝ на финала на състезанието се откриха зложелатели, които в интернет споделиха, че за нея са дали своят вот тъй като тя е саката. Някои даже написаха, че в този момент е ред в състезанието Мис Италия да се появят и животни, да вземем за пример кучета и свине. В отговор на тези зложелатели Киара сподели, че на нея може да ѝ липсва крайник, само че има сърце и мозък за разлика от тези, които я наскърбяват в обществените мрежи, написа Българска телеграфна агенция. Снимки вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР