26-годишната Хелън Кристи признава, че гърдите й започнали да растат

...
26-годишната Хелън Кристи признава, че гърдите й започнали да растат
Коментари Харесай

Лесбийка се оплака от непоносим живот заради огромните ѝ гърди СНИМКИ 18+

26-годишната Хелън Кристи признава, че гърдите й почнали да порастват доста бързо, когато била на 16 години. Заради това съучениците й я дразнили. Възрастни мъже се опитвали да се срещнат с момичето на улицата и това я плашело и ядосвало.

Кристи страда от непрекъсната болежка в гърба и проблеми със съня - тя не е в положение да легне по комфортен за нея метод. Бюстът й е достигнал 12 размер и с цел да го скрие, тя носи мъжки тениски с размер XXXL. Британката се комплексира от това, че наподобява дебела заради торбести облекла. Тя не носи отворени облекла, защото гърдите й ще излязат от тях. За да отвлече вниманието от бюста си, Кристи се гримира блестящо.

Младата жена дотам се смущава от външния си тип, че не се съблича изцяло даже пред приятелката си, с която живее от две години. Тя също по този начин твърди, че за нея е доста мъчително, в случай че гърдите й не се придържат от нищо. Кристи отбелязва, че не й е елементарно да откри сутиен с подобаващия размер, също така те са доста скъпи и бързо се скапват. Тя декларира, че гърдите й вършат живота й „ нетърпим “.

Поради непрекъсната болежка в гърба Хелън е развила меланхолия и се е наложило да приема антидепресанти. Тогава Кристи е решила да понижи гърдите си, само че схванала, че няма задоволително пари за интервенция. Тя желае да събере нужните й три хиляди паунда в интернет, като към този момент е получила към хиляда паунда.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР