26-годишната българка Андреа Иванова, която има най-големите устни в света,

...
26-годишната българка Андреа Иванова, която има най-големите устни в света,
Коментари Харесай

След като напомпа джуките и овърша лицето си с 6 процедури за ден: Бургаското Барби посегна на носа си

26-годишната българка Андреа Иванова, която има " най-големите устни в света ", неотдавна си сложи спомагателни инжекции с филъри в устните и други елементи на лицето си. Въпреки че лекарите предизвестяват за заплахите от сходни процедури, момичето се стреми да резервира младостта си по този метод.

Настоящият хирург на блогърката й предложил нова процедура за £437, като я нарекъл " доста значима " за попречване на бръчките. Андреа показа, че е инжектирала разтворимо вещество от двете страни на носа си, с цел да не наподобява „ състарена “ и да „ резервира младо лице “.

„ Лекарят ми сподели, че е доста значимо да се инжектира филър в избрани зони на лицето, в случай че това не се направи, с годините кожата ще наподобява по-стара, тъй като веществото се натрупва от двете страни, което води до появяването на бръчки. Тези зони се нуждаят от хидратация и инжекции за поддържане на прохлада и младост ”, изясни Иванова, представена от Mail Online.

Момичето забелязало, че назолабиалните бръчки по лицето й се задълбочили още преди да си направи увеличаване на устните, по тази причина решила да го поправи.

„ Моят доктор е угрижен за тъканна некроза на устните ми, само че до момента в който внимавам, ще се оправя “, добави тя.

Българката призна, че след инжекциите й е мъчно да се усмихва, би трябвало да заобикаля внезапни придвижвания на лицето си, с цел да не нарани местата, където са сложени инжекциите, както и да пие доста вода, защото хиалуроновата киселина работи като гъба.

В опит да реализира мечтаната визия, Иванова неотдавна си направи още шест козметични процедури за един ден като „ опит “, като за това похарчи £830. По-специално, тя разшири и удължи брадичката си и поправя формата на челюстта и скулите си.

За да извърши толкоз многочислени операции, Андреа трябваше да се обърне към хирург в Германия, защото нейният доктор отхвърли да направи това заради опасения за сигурността на пациента.

„ Сега ме боли цялото лице, изключително челюстта и брадичката ми. Трудно ми е да се усмихвам от болката в скулите и чувството за стягане по цялото лице “, призна блогърката, която явно няма желание да спре дотук и се стреми да „ усъвършенства “ в допълнение външния ви тип.

Преди това Андреа Иванова похарчи повече от £20 000 за филъри за устни, написа glasnews.bg.

 Андреа Иванова от България, най-големите устни в света. хубост, външен тип, козметични процедури, промяна, фотоси, любопитно Андреа преди увеличаване на устните и в този момент Снимка: instagram.com/andrea88476
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР