26-годишна моделка от Лондон участва в телевизионно предаване, в което

...
26-годишна моделка от Лондон участва в телевизионно предаване, в което
Коментари Харесай

Моделка каза, че бедните сами са си виновни и последва нещо ужасно СНИМКИ

26-годишна моделка от Лондон взе участие в телевизионно предаване, в което представители на богатите младежи би трябвало да живеят с елементарните хора няколко дни, с цел да схванат техните компликации. Оттогава всичко се обърка за нея.

Джоди Уестън е родена в заможно семейство и в никакъв случай в живота си не е чувствала ограничения. Тя реши да разнообрази всекидневието си и си взе отмора от ръководството на салон за хубост, с цел да взе участие в шоуто. Джоди трябваше да живее със самотна майка. По-късно моделката сподели, че за всичко са отговорни неверните решения на това момиче, които довели до беднотия.


Чувайки това от капризна съгласно тях русокоска, потребителите на обществените мрежи се ядосаха доста. Те насочиха редица обиди, закани и пожелания за най-лошото в персонални известия и в мнения под фотосите й.

В началото на годината незнаен нападател я атакувал на път за у дома от клуба. Той я хванал за ханша, оставяйки й синини, и захапал врата й, написа The Sun.


Момичето се разкрещяло и това изплашило изнасилвача. Оттогава Джоди се опасява да върви вечер вечер сама и дълго време не може да преживее случилото се. Но след думите й за самотната майка, моделите започнаха да пишат, че самата тя е отговорна за случилото се, тъй като носи откровени облекла и като цяло заслужава сходно нахлуване.

"Това беше най-грозното нещо, което в миналото съм получавала в известия. Едно е да не одобрявам индивида от шоуто и да му се скарам за мнението му, само че да му пожелая обезчестяване... Отвратително и долно е ", съобщи тя.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР