26-годишна жена, съобщила през сълзи на спешния телефон, че мъж

...
26-годишна жена, съобщила през сълзи на спешния телефон, че мъж
Коментари Харесай

Девойка реве на спешния телефон: Опитват се да ме изнасилят и пребиват от бой мъжа ми

26-годишна жена, съобщила през сълзи на незабавния телефон, че мъж се пробва да я изнасили в Козлодуй, бе изправено на подсъдимата пейка за неистина, научи BulNews.bg.
Делото се гледа в районния съд в Козлодуй, където магистратите постановиха на „ жертвата “ да заплати санкция от 1 000 лв..
От документите в съда излиза наяве, че 26-годишната В.М. е решила да се изгаври с униформените в Козлодуй като подаде подправен сигнал на незабавния телефон 112.
На 31 октомври предходната година в 15.40 часа момичето звъннало на незабавния телефон и почнала да крещи, че някакъв мъж се пробва да я изнасили, като в това време е пребил мъжа й. Информацията за закононарушението незабавно била предадена на дежурните униформени в полицията в атомния град.
Ченгетата незабавно се отзовали на повикването, само че като пристигнали на мястото не разкрили нито нападателя, нито „ жертвите “ му. След извършено следствие се оказало, че нервността е разиграна от В.М., която съжалила за нескопосаната смешка и за която в този момент ще би трябвало да заплати санкция.
Решението предстои на обжалване пред врачанския областен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР