26-годишен пловдивчанин е със счупена китка, след като самокатострофира в

...
26-годишен пловдивчанин е със счупена китка, след като самокатострофира в
Коментари Харесай

Пиян шофьор се опита да избяга от полицаи, но се блъсна в стълб

26-годишен пловдивчанин е със счупена китка, откакто самокатострофира в махленски дирек. Водачът на " Ауди " е забил колата си в светофар. От полицията оповестяват, че рано тази заран, към 04:40 ч., автопатрул на Пето районно ръководство в Пловдив е подал звуков и светлинен сигнал на лек автомобил " Ауди ", с цел да спре. Водачът се опитал да осуети полицейска инспекция и нараснал скоростта.
След загуба на надзор, автомобилът се е блъснал в паркирано моторно транспортно средство (МПС) пред блок 154 в ЖК " Тракия ". После траял придвижването си и самокатастрофирал в железен дирек на кръстовището сред бул. " Цар Симеон " и " Асеновградско шосе ".
Полеви тест за приложимост на алкохол отчел, че лидерът е управлявал с централизация от 1,59 промила алкохол в кръвта. Последвал е отвод да му бъде изработен тест за приложимост на опиати. Справка в масивите на Министерство на вътрешните работи демонстрира, че водачът има 5 предходни нарушавания по Закона за придвижване по пътищата (ЗДвП), като 2 от тях са за шофиране с несъобразена скорост .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР