26-годишен офицер от въоръжените сили на Украйна се опита да

...
26-годишен офицер от въоръжените сили на Украйна се опита да
Коментари Харесай

Украински офицер се опита да избяга от страната в женски дрехи. 


26-годишен офицер от въоръжените сили на Украйна се опита да избяга от боевете в Молдова. За задачата той се преоблече в дамско облекло, постави си перука и поръча такси напряко през кордона. На Граничен контролно-пропусквателен пункт в Одеса обаче граничарите го разпознаха и той беше арестуван.

Въпреки обстоятелството, че в Украйна много съществено желаят да вкарат наказателна отговорност за мъже, които са избягали нелегално от страната по време на военно състояние, искащите не изчезват на никое място.


В Одеска област мъж с женско облекло беше хванат при опит да избяга в Молдова. Инцидентът е станал в петък вечерта на 15 април. Това оповестиха от пресслужбата на Държавната гранична работа на Украйна.

Той се предвижвал в такси, само че колата била спряна на контролния пост за инспекция. После се оказало, че в таксито не е пътничка, а пасажер. Украинецът, облечен в дамски облекла, макар рестриктивните мерки за излизане на мъже на възраст 18-60 години от Украйна, възнамерявал да влезе на територията на Молдова. При себе си е имал и удостоверение за краткотрайна военна работа.

Срещу нарушителя граничарите образуваха административно произвеждане за опит за нелегално прекосяване на границата. За това са уведомили и териториалния наборен център.Fakti. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР