26-годишен мъж от Кресна бе осъден на 2 години условно

...
26-годишен мъж от Кресна бе осъден на 2 години условно
Коментари Харесай

Младеж бе осъден на 2 г. условно заради злоупотреба с порнографски файлове

 26-годишен мъж от Кресна бе наказан на 2 години условно поради корист с данни от Facebook на своя съгражданка и файлове с нецензурен фотоси.  Делото против Александър Бойчев се прегледа през вчерашния ден в Окръжен съд – Благоевград по съкратеното правосъдно разследване, при което той призна обвинителния акт.

Младежът бе упрекнат, че за половин час съумял да реализира посредством персоналния си компютър достъп до Фейсбука на момиче от Кресна, изтрил потребителското й име, ключова дума, телефон и електронен адрес и ги сменил с нови. След това й изпратил известия с нейни голи фотоси и почнал да я изнудва, че ще ги качи в обществената мрежа.

Момичето подало тъжба за психотормоза и киберполицаи се заели със случая. При извършеното следствие са конфискувани персоналният му компютър, в който са открити и 21 файла с нецензурен материали, за което му е повдигнато обвиняване наред с главното – за киберпрестъпление. Александър Бойчев получи едно общо наказване, което бе редуцирано с 1/3 поради съкратения правосъден развой.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР