25% по-евтини полици Гражданска отговорност за примерните шофьори и до

...
25% по-евтини полици Гражданска отговорност за примерните шофьори и до
Коментари Харесай

Гражданска отговорност за рисковите водачи - Алекси Стратиев и Емил Панчев

25% по-евтини полици " Гражданска отговорност " за примерните водачи и до 400% по-скъпи за перманентните извършители на пътя. Това е разпоредба - план на КФН.

Дискусия по тематиката в предаването " Още от деня " с инж. Емил Панчев, ръководител на СБА и комисар Алекси Стратиев, специалист по пътна сигурност.

Алекси Стратиев: Правилно казвате глоба, тъй като фактически това е един тип глоба, доколкото желаят много повече пари от хората, които вършат застраховка и с изключение на тази фрапантна разлика сред 25 или 30% и другите 400 - неразбираемо за какво бонусът е толкоз дребен, на фона на огромния малус. Емил Панчев, ръководител на СБА: Аз не желая да пазя застрахователите или наредбата, само че това е метод, който и в други европейски страни работи за възстановяване на сигурността на придвижването със мощно изразен финансов тласък. На това се залага и от начало първите няколко години това няма да се почувства, в случай че въобще влезе в действие наредбата, само че през идващите години тези проценти за някои водачи ще бъдат много отрезвителни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР