25 октомври ще бъде един от най-важните дни на тази

...
25 октомври ще бъде един от най-важните дни на тази
Коментари Харесай

Слънчево затъмнение и новолуние по обед носят карма поне за 6 месеца напред: доброто се възнаграждава, а злото се наказва

25 октомври ще бъде един от най-важните дни на тази година откъм небе. Имаме по едно и също време слънчево затъмнение, което ще може да се следи от България, и новолуние в 13:48 ч. Така резултатът от двойния небесен удар се чака да бъде изключително мощен.

Особено за зодиите Телец, Лъв, Скорпион ( който тъкмо стартира новия си сезон и в който е Слънцето в момента), както и за Водолея. И също резултатът се укрепва за местата като нашата страна, откъдето закриването на слънцето ще бъде очевидно.

През дните до пълнолунието на 8 ноември влизаме в кулоар, който астролозите назовават кармичен.
В този тунел от слънчевото до лунното затъмнение: надлежно – едното е отчасти, а другото – цялостно, ще има тествания за едни и прелестни прекарвания за други.  
Защо?

Защото ще донесе заслуженото на всеки – за положителните каузи може да се чакат награди, а за тези, които са били неприятни или несправедливи, надлежно ще бъде получено наказване.
За едни се отварят нови пътища и благоприятни условия, за други се затръшват порти и се лишават шансове.

Което може да не стане незабавно, само че сигурно ще се случи като знак в двуседмичния " кулоар ” или " тунел ” на затъмненията. А като действителност ще се развива и ще се усеща най-малко в идващите 6 месеца.
Всичко това ще бъде за сметка на осъщественото и измисленото от всекиго в последната половин година, предхождаща затъмнението в новолуние.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР