25-годишният водач, който загина вчера на Русе-Силистра, е показвал системна

...
25-годишният водач, който загина вчера на Русе-Силистра, е показвал системна
Коментари Харесай

Скандални разкрития за младия шофьор, убил себе си и приятелка в Русенско

25-годишният лидер, който почина през вчерашния ден на Русе-Силистра, е показвал систематична липса на дисциплинираност на пътя. В композиция с досието му с нарушавания за жалост е било въпрос на време да провокира сходен тежък случай, написа Русе Медиа, базирайки се на служители на реда с дълготраен опит в пътнотранспортни катастрофи.

При жестоката злополука сред Сандрово и Сливо поле лекият автомобил „ БМВ “ се вряза в дърво, а на място починаха лидерът и пътувалото с него 24-годишно момиче.

25-годишният водач е бил хващан преди този момент с голям брой нарушавания. От полицията прецизираха, че лидерът се е водил към ОД на МВР-Силистра.

На няколко пъти е глобен за шофиране без брошура и с превишена скорост. Хващан е да кара след приложимост на алкохол. В първия случай е имал алкохол от 0,8 до 1,2 промила, а при втория случай, поради повторното нарушаване, е бил изпратен на съд през декември 2020 година

Въпреки всички наказания той е продължавал да прави нарушавания, а едвам 10 дни преди злополуката към този момент се е сдобил с брошура.

Рисковото му държание на пътя е довело и до тежката злополука, разясниха органите на реда. Произшествието е станало, откакто лидерът е подхванал изпреварване на три автомобила. Участъкът е прав, с две ленти за двете направления на придвижване.

При прибирането си в своята лента поради насрещно приближаващ автомобил той е изгубил ръководство и е излязъл вдясно от пътя, като се е забил в дървото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР