25-годишният нападател на полския национален отбор и на Заглембе Любин

...
25-годишният нападател на полския национален отбор и на Заглембе Любин
Коментари Харесай

"Лудогорец" представи полски нападател

25-годишният нападател на полския народен тим и на " Заглембе Любин Якуб Шверчок мина в " Лудогорец ", оповестиха от българския клуб на формалния си уебсайт.

Голмайсторът прави отличен сезон в полската Екстракласа, където за 25 мача има маркирани 17 гола. В момента той е на второ място във краткотрайното класиране измежду голмайсторите.

След като ПФК " Лудогорец " и " Заглембе реализираха сделка и играчът подписа персоналния си контракт, той ще отлети за Анталия, където ще се причисли към лагера на тима, с цел да бъде разполагаем на треньорския щаб. Очаква се Шверчок да бъде показан на следващия ден публично преди втората контрола с " Шахтьор " Донецк, която стартира в 16 ч. българско време.

Якуб Шверчок е роден на 28 декември 1992 година Висок е 1.82 м. В кариерата си се е състезавал в няколко полски тимове, измежду които " Полония " Битом, " Пиаст " Гривице, 'Завиша " Бидгошч, " Гурник " Лечна и ГКС Тихи.

Нападателят е носил фланелката и на немския " Кайзерслаутерн ". Национален играч е и в младежките гарнитури на Полша – U 20 и U21.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР