25-годишният Марин Георгиев, който цяло лято бе издирван, е открит

...
25-годишният Марин Георгиев, който цяло лято бе издирван, е открит
Коментари Харесай

Намериха тялото на млад мъж на метри от болница. Близките му смятат, че е убийство

25-годишният Марин Георгиев, който цяло лято бе търсен, е открит мъртъв. Тялото на младежа от Ямбол е открито от минувачи на метри от психиатричната болница в Раднево, където той се е лекувал преди да изчезне. Младият мъж е бил подвластен към опойващи субстанции.

"На 4 октомври от полицията са се обадили на моя брачен партньор, че са намерили тялото на млад мъж – покрай болничното заведение в Раднево. Беше на нашия наследник. Марин постъпи на лекуване на 14 май. Подозирам, че е погубен. Искам да знам какво тъкмо се е случило. Ако беше избягал, нямаше да остане в Раднево, щеше да се прибере в Ямбол ", съобщи пред камерите на Нова телевизия майката на починалото момче Мария Георгиева.

"На 15 дни ходихме на посещаване на сина ни. Беше благополучен, постоянно се радваше да ни види. На 23 юли старшата сестра ни се обади, че Марин е избягал - два часа откакто се е случило. Защо не са ни звъннали незабавно ", попита бащата на момчето Николай Георгиев.

"Жени ми звъннаха и ми описаха, че са имали сходни произшествия с техни близки, които също са били открити захвърлени край болничното заведение ", добави майката на Марин Георгиев.

"Марин си беше здрав – физически беше здрав, без нито едно заболяване ", сподели още тя.

“Незабавно, след сигнал за липсващ човек, бяха подхванати действия по търсене. Не беше открит край болничното заведение. Младият мъж беше търсен 70 дни”, разкриха от полицията в Стара Загора.

"Трупът е бил мумифициран. При аутопсия не са открити сечения. Костите и черепът са били здрави. Няма данни за насилствена гибел. Не са били и взети органите на умрелия. Едната ръка е липсвала, отнесена от животни най-вероятно. Още не е ясна повода за гибелта ", разкри окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР