25-годишният Георги Ранов, арестуван за четворното убийство в Нови Искър,

...
25-годишният Георги Ранов, арестуван за четворното убийство в Нови Искър,
Коментари Харесай

След аутопсията: Зловещи детайли от престъплението в Нови Искър

25-годишният Георги Ранов, задържан за четворното ликвидиране в Нови Искър, е ръгал труповете на майка си, татко си и брат си с нож, откакто преди този момент ги насякъл с секира. Това демонстрира аутопсията на избитото семейство, разкриват проверяващи, представени от „ Телеграф “.

Жестокото закононарушение се разигра в петък вечерта, само че за него се разбра в понеделник, когато сътрудници на бащата Иван Ранов от военното отделение в Костинброд отишли да го търсят в дома му. Там се натъкнали на труповете на Ирена Ранова, майка ѝ Славка и по-малкия наследник в фамилията Александър. Георги бил несъответстващ и декларирал, че нямало никой вкъщи, защото родителите му са на заравяне в Пловдив.

След разпит 25-годишният мъж признал за четворното ликвидиране. Той ще бъде настанен в психиатрията в Ловеч, където ще бъде изследвано какво тъкмо е психическото му заболяване.

Аутопсията на труповете посочила, че Иван и 19-годишният Александър са убити с по два удара с секира в главата. Ирена и майка ѝ са съсечени с по един удар. Малкият брат бил премахнат, до момента в който спял в леглото си, а бабата – пред печката. Ирена била причакана, откакто се върнала от пазар в локалния магазин, описват криминалисти. Иван Ранов бил насечен незабавно откакто се върнал и дома след работа. Тялото му било намерено от проверяващите набутано под стълбище, а върху него бил метнат килим.

В хода на следствието по натрупа на Ранов били открити следи от ръгане с нож в региона на врата, а дупки личали и в шията на Ирена и Александър.

След като избил фамилията си Георги скрил трите тела под единия креват. Младият мъж бил воден три пъти на психиатри, само че не бил освидетелстван, Майка му Ирена, Славка и Александър също имали душевен проблеми, настояват техни съседи. Експерти изясняват, че най-вероятно Георги страда от шизофрения, която не е била лекувана.

„ През цялото време споделяше, че всички го тормозели, пускали му биополета, атакували го НЛО, по тази причина ги умъртвил “, показват престъпни психолози от Института на Министерство на вътрешните работи.

След огледите станало ясно още, че семейство Ранови живеели извънредно оскъдно. Ирена пък събирала пари за лекуване на Георги от туберколоза в напреднал етап. Тя била обществен помощник на двете си деца, само че я уволнили, написала тя в профила си във Facebook.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР