25-годишният чеченец Зелим Имадаев вече не е боец на UFC.

...
25-годишният чеченец Зелим Имадаев вече не е боец на UFC.
Коментари Харесай

UFC потвърди раздялата с чеченец, който подкрепи убиецът във Франция

25-годишният чеченец Зелим Имадаев към този момент не е войник на UFC. Преди няколко дни той поддържа 18-годишния руснак от чеченски генезис Абдулах Анзоров, който обезглави преподавател във Франция. Имадаев показа в своя профил, че Анзоров е воин на исляма и Аллах ще одобри неговия джихад. Малко по-късно Имадаев заключи своя профил в обществените мрежи, само че новината към този момент се бе разнесла.

От " BloodyElbow " се свързали с UFC, с цел да ревизират статута на Имадаев, а от организацията споделили, че той е бил освободен още лятото. Това обаче не е правилно, тъй като Зелим направи 1 борба в организацията на 5 септември в Лас Вегас, където загуби със събмишън от Мишел Перейра.

По принцип UFC освобождава бойците в такава серия от загуби, само че допреди няколко дни нямаше изказване, че той не е част от организацията им.

Зелим се бие в полусредна категория и през април предходната година подписа с UFC. Той беше непобеден със серия от 8 следващи победи с привършване. Младият чеченец обаче не реализира триумф в UFC и загуби 3 следващи борби.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР