25-годишният бургазлия Делян Тенев, който понеделник сутринта изпепели жилището си

...
25-годишният бургазлия Делян Тенев, който понеделник сутринта изпепели жилището си
Коментари Харесай

Задържаха 25-годишния подпалвач Делян Тенев при опит да...

25-годишният бургазлия Делян Тенев, който понеделник сутринта изпепели жилището си в жк. "Меден рудник " след величествен скандал с майка си, е арестуван преди минути, оповестява "Флагман ", читирайки свои източници. Той е задържан в региона на автогара "Юг ", в миг когато е опитвал да напусне града.

В продължение на няколко дни Делян бе разгласен за локално търсене поради публично рисково действие.

Бургазлията съвсем не изгори майка си жива. В понеделник 3 февруари, в 04 часа сутринта, Делян се прибрал в дома си в блок 32 на жк. "Меден рудник " гневен.

В този миг почнала люта свада сред него и майка му. 58-годишната Станка Тенева толкоз се изплашила, че се заключила в банята. Тогава младежът драснал клечката на жилището и избягал, а след него хукнало и кучето. Котката на семейство Теневи обаче издъхнала в пъклен страдания от задушаване.

След пожара от жилището не останало съвсем нищо. Стаите са опожарени, а миризмата на въглен се носи още из долните етажи на вход 3 на блок 32.

По данни от наш източник, Станка е имала ограничетелна заповед по отношение на личния си наследник, само че от известно време не я е подновявала. Както тогава Флагман.бг, съседите на сем. Теневи обявиха, че свадите във семейството били много чести.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР