25-годишният Беси Офиънг е учел в последния курс в специалността

...
25-годишният Беси Офиънг е учел в последния курс в специалността
Коментари Харесай

Лекари отказаха тест за COVID-19 на студент и го погубиха СНИМКИ

25-годишният Беси Офиънг е учел в последния курс в специалността за инженер-химик. Според думите на сестра му Асари, той се оплаквал от висока температура, отмалялост и зной.

Тя упорствала брат й да отиде в болничното заведение и да си направи тест за COVID-19. Той обаче твърдял, че лекарите няколко пъти са отказвали проучването му.



По време на едно от визитите в клиниката лекарите стигнали до заключението, че Офиънг има бронхит. Едва когато положението на младия мъж се усложнило, той бил приет в болница и било намерено, че има ковид.

Той прекарал последната седмица от живота си в реанимацията, обвързван към уред за изкуствена вентилация на дробовете. В събота, 28 март, американецът е умрял.



Ден преди гибелта му, от университета в Мичиган, в който Беси Офиънг е учил, са оповестили, че трима студенти имат ковид.



"Призоваваме всички да ни оказват помощ в битката с разпространяването на коронавирусна зараза ", написаха те. „ Останете у дома и в случай че би трябвало да излезете, вземете защитни ограничения. “

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР