25-годишната моделка Сибел Демирал от Турция, която през 2016 година

25-годишната моделка Сибел Демирал от Турция, която през 2016 година ...

Шок: Турска кралица на красотата осъдена за отвличане на бизнесмен, изнудвала го и с голи снимки.

25-годишната моделка Сибел Демирал от Турция, която през 2016 година стана притежателка на титлата "Кралица на Евразия", се оказа съпручастна към отвличането на местен бизнесмен. Престъпниците са изнудвали жертвата с "голи" снимки за пари, пише в. "Мирър".

Момичето се запознали с бизнесмена в межата и примамило мъжа у дома при себе си с предлога за среща-закуска. Там обаче го чакали петима членове на престъпна банда, които го пребили и съблекли чисто гол, след което му направили и "голите" снимки. 

С помощта на фотосите те искали да изнудват бизнесмена. престъпниците накарали жертвата да преведе 240 000 турски лири, преди мъжът да успее да отиде в полицията. 

Момичето и нейните съучастници са с обвинения в насилствено изземане на пари, отвличане и престъпления, свързани с използването на кредитни карти. Моделката е признала вината си и се разплака в съда. Тя ще прекара зад решетките 13 години. По думите на адвоката ѝ, бившата  кралица на красотата се разкайва за стореното. През 2017 година Сибел претърпя сърдечен пристъп по време на подготовка за ревю.  

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg