25-годишната младоженка Кейт Причард от Тенеси бе арестувана на собствената

...
25-годишната младоженка Кейт Причард от Тенеси бе арестувана на собствената
Коментари Харесай

Ужасяващо! Булка извади пистолет от сватбената си рокля и го насочи към главата на съпруга си, минути след като се венчаха

25-годишната булка Кейт Причард от Тенеси бе задържана на личната си женитба, тъй като влезнала в спор с 30-годишния Джеймс Бъртън, за който се омъжила малко преди този момент, и насочила револвер от упор в главата му. Младата жена извадила оръжието си непосредствено от сватбената си рокля, оповестява " Дейли Мейл ". Според информацията от очевидците на злокобния случай, Кейт Причард се е скарала с младоженеца пред ресторанта на хотел, в който чествали. Изведнъж изведнъж тя извадила от роклята си 9 мм дребен револвер и заплашила новия си брачен партньор, че ще го разстреля на място.

От полицията в Тенеси оповестяват, че в действителност оръжието не е било заредено в този миг, само че булката умело и бързо го заредила и стреляла във въздуха като провокирала безпорядък и нерешителност към себе си, всички хора се разбягали в разнообразни направления.

Двойката по-късно очевидно се помирила и се пробвала да заблуди полицията, скрили револвера и убеждавали служителите на реда, че нищо изключително не се е случило и не е имало никакъв случай.

По-късно служителите на реда разкрили оръжието, арестували булката и съобщили на младоженеца, че към този момент няма да могат да се радват на сватбено странствуване, тъй като я арестуват.


Снимка на Кейт Причард в полицейското ръководство

Впоследствие Кейт Причард била освободена против гаранция от 15 хиляди $.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР