25-годишната латино сензация Хосе Лондоньо, по-известен с псевдонима си Малума,

...
25-годишната латино сензация Хосе Лондоньо, по-известен с псевдонима си Малума,
Коментари Харесай

Мадона Купила На Малума Самолет За $22 Милиона

25-годишната латино сензация Хосе Лондоньо, по-известен с псевдонима си Малума, се подреди с реактивен аероплан на стойност 22 милиона $. Според щатските таблоиди обаче смуглият мачо, който неотдавна се разноски по “Витошка”, не е събрал парите със записаните за “Сони” шлагери, а със полови услуги.

При това не за кого да е, а за баба Мадона, която персонално му купила летателния уред, удовлетворена от уменията му на жиголо.

Мадж, която е известна със пристрастеността си към свежа латино плът, предишния месец чукна 61 години. Тя не за първи път демонстрира сходна благотворителност – в действителност бащата на първородната й дъщеря Лурдес, смуглият танцьор Карлос Леон, съгласно непотвърдена информация до през днешния ден получава половин милион $ годишно от Кралицата на попа.

Иначе Малума се похвали с придобивката си в обществените мрежи. Самолетът е наименуван на неговата музикална компания “Роялти еър”. Черният реактивен уред брандиран с бяла корона съставлява една от най-важните сбъднати фантазии за колумбийския актьор.

Затова по време на кацането на машината артистът не можа да скрие сълзите си на благополучие. Това е първият частен аероплан на изпълнителя, който не крие, че постоянно е мечтал да пори болаците със личен самолет.

Вижте тази обява в Instagram.

MIAMI HERE WE GO 🍬

Публикация, споделена от MALUMA (@maluma) на Авг 14, 2019 в 12:39 PDT
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР