25-годишната българка се прибра в страната за кратко, преди да

...
25-годишната българка се прибра в страната за кратко, преди да
Коментари Харесай

Мария Бакалова се прибра у дома: „Станах по-отговорна и разумна“

25-годишната българка се прибра в страната за малко, преди да замине за филмовия фестивал в Кан, където ще се състои международната премиера на " Жените в действителност плачат ". Филмът на Мина Милева и Весела Казакова с присъединяване на Мария Бакалова беше включен в секцията " Особен взор ". „ Филмът е доста женски и в същото време доста човешки. Жените сме един тим феминисти зад този филм и пред камерата. Борбата е да помогнем на мъжете да станат феминисти също. “ – показа актрисата.

" Винаги, когато стъпиш на родна земя, има едно такова чувство във въздуха, магическо. България е прелестно място. Всеки се радва да чуе, че от толкоз китно и малко местенце нещата са вероятни. И това е най-големият подарък. Ако ние не си вдъхваме вяра и не се поддържаме да мечтаем смело, за какво е този живот? Искам да оказа помощ това да се случва на колкото може повече хора " - сподели разгорещено Мария Бакалова, първата българска актриса с номинация за " Оскар ", в изявление за " Тази събота " на bTV.

Наскоро стана ясно, че американската Академия за кинематографично изкуство и просвета, която провежда премиите " Оскар ", е поканила публично българската актриса за част от журито, което гласоподава за носителите на оценките.

" Надявам се да бъда добър образец за някоя дребна Мария от Бургас или Варна. Изпитах възприятие на признателност и чест. Това е огромна отговорност, която би трябвало да понесеш “, заяви още актрисата за поднесените от ориста триумфи и тествания.

Трансформацията на Мария демонстрира какъв брой крепко стъпила е на земята и желанието да не стопира да се развива. Както в професионалната сфера, по този начин и като човек и персона. Ценния съвет, който Мария Бакалова даде и в който в действителност има вяра е, че ключът към триумфа се крие в постоянството.

„ Трябва да рискуваш, да вярваш и да работиш интензивно, дисциплинирано и отдадено. Отдадеността е най-важното за един актьор. Защото изкуството стои преди теб ".

 
Мария Бакалова в компанията на Ана Уинтур на ревюто на Armani
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР