25-годишната Абигейл Речфорд от Пенсилвания в миналото едва е свързвала

...
25-годишната Абигейл Речфорд от Пенсилвания в миналото едва е свързвала
Коментари Харесай

История за една пепеляшка: Това момиче нямаше пари дори за хляб, но сега харчи като принцеса

25-годишната Абигейл Речфорд от Пенсилвания в предишното едвам е свързвала двата края. Нямала е пари и за къшей самун. Но живота ѝ направил в един прекрасен ден завой на 180 градуса. В момента момичето е много сполучливо и добре обезпечено, а профилът ѝ в инстаграм има над осем милиона почитатели.
Първоначално Абигейл работила на три работи (помощник на правист, секретарка и барманка), с цел да може най-малко някак си да се устоя.

Но животът ѝ се трансформирал през 2013 година, когато другар фотограф я помолил да се снима по бански за неговото портфолио. Снимките той разгласил в профила си във Facebook - това бил моментът, в който почнала нейната популярност.

Със своите форми момичето незабавно сграбчило вниманието на издания като Maxim, Sports Illustrated Swimsuit и Barstool Sports.

Ричфорд решила да извлече оптимално полза и си направила профил в Инстаграм, който единствено за дни събрал над 20 000 почитатели.


Тя почнала да продава фотосите си на интересуващите се за по 30 $ всяка.

Събирайки по този начин над 10 000 $, тя тръгнала да покорява Лос Анджелис.

Там сексапилната моделка сключила договорка с компания, която продавала плакати, календари и други аксесоари, декорации и фотоси по бански. Трябва да се означи, че продукцията е била предопределена за младежи.


Момичето бързо си върнало вложените пари, отчитайки чиста облага от 70% от вложенията.

Сега тя е канена от топ компании за фотосесии, а също и за реклама на разнообразни артикули. Благодарение на това момичето изкарва по 170 000 на година.

Въпреки това, че множеството ѝ почитатели са мъже, Ричфорд също се надява да доближи и до женската публика.

Например, в " Снапчат " тя споделя с девойките тайните на своята хубост.

Тя може да е моделка, само че също е и сериозна жена: съгласно нейните проекти до 35 години тя към този момент би трябвало да е омъжена и да има деца.

Естествено, в обществените мрежи не може и без хейътъри.


Ричфорд обаче избира да пренебрегва отрицателните известия.
" Не желая да съм просто моделка от Инстаграм. Искам да стана непрекъснато рекламно лице на козметична марка, както и на компания за произвеждане на дамско долни дрехи и облекла. Искам в този бизнес да се отнасят с почитание към мен ", споделя тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР