25-годишна палавница е иззела изцяло комуникациите на кмета на София

...
25-годишна палавница е иззела изцяло комуникациите на кмета на София
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: 25-годишна мадама върти кметството на Васил Терзиев, напрежение в СОС

25-годишна хитруша е иззела напълно връзките на кмета на София Васил Терзиев, рапортува единствено пред Narod.bg раздразнителен от дивотията чиновник в Столичния общински съвет.

Опасно близката до прясно разведения Терзиев изкусителка държи персоналния джиесем на кмета и през нея минава цялата връзка с администрация и районни кметове.

Мадамата, която се води секретарка или механически помощник, обаче към този момент е мотив за напрежение, тъй като извънредно спъва работата на така и така скърцащата от проблеми администрация на София.

Реклама

„ Звънят районни кметове с питания, претенции и потребност от помощ, и стартира едно обяснение кой се обажда, па за какво, защо, по кое време и така нататък После хубавицата къде схванала, къде не, никой не знае какво препредава на Васил Терзиев. Уж кметът е изпечен управител, но да тури тая мома на такава позиция е много тъп ход, по този начин не може да се работи “, акцентира изнервеният осведомител на Narod.bg

В СОС са се наострили, че още от първата работна седмица като градоначалник Васил Терзиев е набутал своя близка на ясла с безусловно ненужна служба, какво ли ще е до края на мандата?

Очаквайте продължение в Narod.bg, с цел да научите името на палавницата и какво тъкмо я свързва с Васил Терзиев

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР