25-годишен уби от ревност бившeто си гадже, нейния нов приятел

...
25-годишен уби от ревност бившeто си гадже, нейния нов приятел
Коментари Харесай

Пет трупа в Кицбюел - от ревност към бивше гадже

25-годишен умъртви от ревнивост бившeто си гадже, нейния нов другар и фамилията й в известния тиролски курорт за зимни спортове Кицбюел.

Полицията не откри признаци на принуждение върху жертвите, написа kleinezeitung.at.

Убийството на пет души стана в ранните утринни часове в неделя. 25-годишният локален гражданин на Кицбюел простреля 19-годишната си някогашна другарка, родителите й, брат й и новото й гадже. Заподозреният може би не е желал по този начин да свърши неговата връзка, по-късно направи самопризнание: „ Убих петима души “.

Около 6:00 часа 25-годишният се яви в полицейския сектор на Кицбюел, сподели Уолтър Пъп, началник на Държавната работа за престъпна полиция. " 25-годишният постави револвер и нож на бюрото, потвърждавайки, че преди малко е умъртвил петима души ", сподели Пъп.

Полицията незабавно отиде на местопроизшествието и откри петте безжизнени тела.

Връзката сред 25-годишния и 19-годишната е била прекъсната преди два месеца. Явно се е стигнало до спор сред двамата в ресторант в нощта преди убийството. В неделя сутринта в 4.00 младият мъж звъннал на вратата в дома на 19-годишното момиче и нейното семейство. Баща й (59 г.) отворил вратата и го отпратил. Тогава гостът се прибрал у дома и взел револвера на брат си, който законно имал.

В 5.30 25-годишният още веднъж пристигнал в дома на фамилията на някогашната си другарка. Пак татко й отворил вратата, след което 25-годишният го прострелял. Тогава той влезнал в къщата и там умъртвил брат й (на 25 години) и 51-годишната майка на 19-годишната. Междувременно някогашната му спяла дружно с новия си другар в едно легло в жилището. Тъй като вратата била заключена, нападателят се изкачил на балкона в дома им и простреля там също някогашната си другарка и новия й другар, който е бил 24-годишен.

Първият разпит на 25-годишния завърши в неделя следобяд. Той направи изчерпателна изповед, сподели Пъп. При следствието револверът ясно може да бъде разпознат, а ножът, който е носил обвиненият не играя роля в закононарушението.

Как се е стигнало до петорното ликвидиране - още не е ясно. Не може още да се разбере по какъв начин 25-годишният е стигнал до револвера на брат си и по какъв начин е схванал къде е заключен. До този миг не е открит братът, който има право да изясни за оръжието.

В понеделник е била аутопсията на телата.

Младежът е изместен в Инсбрук в неделя следобяд. " Очакваме той да бъде арестуван в ареста ", споделя Пъп. Това е наложително при подозрение за ликвидиране.

25-годишният не е бил под въздействие на алкохол все още на закононарушението, откриха проверяващите.

Жителите на Кицбюел са в потрес след невероятния акт на принуждение.

" Почти няма гражданин на Коцбюел, който да не познава починалите от двете фамилии ", цитира Tiroler Tageszeitung един от жителите на градчето.

В знак на печал черното знаме беше издигнато в кметството. Кметът на Кицбюел Клаус Уинклер приказва за " изненадваща и невероятна покруса ". „ Такава по тип свирепост не е имало в никакъв случай в Кицбюел “, добави той. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР