25-годишен пловдивчанин е задържан, след като нанесе побой над 48-годишна

...
25-годишен пловдивчанин е задържан, след като нанесе побой над 48-годишна
Коментари Харесай

25-годишен баща нанесе побой на медицинска сестра в Пловдив

25-годишен пловдивчанин е арестуван, откакто нанесе побой над 48-годишна здравна сестра от Спешното детско поделение в Пловдив. Инцидентът е станал в петък по обяд, оповестиха от полицията.

Мъжът отишъл там със фамилията си, откакто детето му на година и половина погълнало лъжица прахуляк за пране и почнало да повръща.

В Детското поделение в УМБАЛ „ Св. Георги” го прегледали, лекарите открили, че няма заплаха, предписали му хапче и го отпратили за домашно лекуване, изясни пред БНР представителят на районната прокуратура Атанас Илиев.

Майката обаче не останала удовлетворена, отишли на втори обзор в частна болница, откъдето отново ги върнали в „ Св. Георги”. Там към този момент поставили момченцето на системи. Бащата се изнервил, желал на няколко пъти да влиза при детето, при което една от медицинските сестри му споделила да излезе и да чака в коридора. Той обаче я хванал за гушата, нанесъл й пестник в главата и я ритнал в корема.

Бащата бил отведен за едно денонощие в полицейския арест, по случая е формирано бързо произвеждане. След отчет на случая в районната прокуратура мярката му за неотклонение е удължена до 72 часа.

На бащата ще бъде повдигнато обвиняване за лека телесна щета. За това се планува затвор от 1 до 5 година, защото става въпрос за нахлуване над медицински експерт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР