25-годишен мъж загина на място, а 24-годишната му спътничка се

...
25-годишен мъж загина на място, а 24-годишната му спътничка се
Коментари Харесай

Млад мъж загина, жена се бори за живот след сблъсък на автобус и микробус

25-годишен мъж почина на място, а 24-годишната му спътничка се бори за живот след конфликт сред рейс и микробус на пътя Търговище-Разград, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище.

Сигналът за злополуката, която е станала изхода на Търговище при отбивката за огромно дружество в града, е подаден към 8.30 часа. Сблъскали са се излизащ от отбивката рейс - фирмена благосъстоятелност, и пътуващ от Лозница в посока Търговище микробус. Няма потърпевши измежду пасажерите в рейса.

Водачът на микробуса - 25-годишен мъж от Лозница, е умрял на място. 24-годишната му спътничка е откарана в болница с заплаха за живота.

 Снимка: bTV Media Group

Участъкът от пътя Разград - Търговище е затворен за процесуално-следствени дейности. Предлагат се обходни направления: в посока Търговище: с.Бистра - с.Съединение - кв. " Бряг " на Търговище. А за пътуващите в посока Разград - през селата Бистра и Голямо Соколово. Възможен е и втори обходен маршрут за пътуващите към Търговище - с.Бистра - с.Г.Соколово - с.Дралфа.

Движението на МПС в сектора се контролира от екипи на бранш " Пътна полиция " в регионалната дирекция и на РУ-Търговище.

От полицията молят водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена с пътните и метеорологични условия /мъгла/ скорост.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР