25-годишен мъж е застрелян тази нощ в Перник, съобщиха от

...
25-годишен мъж е застрелян тази нощ в Перник, съобщиха от
Коментари Харесай

Застреляха наркодилър пред заведение в центъра на Перник

25-годишен мъж е убит тази нощ в Перник, оповестиха от регионалната дирекция на полицията. Инцидентът се разиграл към 03:00 ч. пред заведение в центъра на града.

Това е станало единствено на стотина метра от полицейския сектор.

Убитият Робърт Величков е бил с негов другар, когато двама маскирани са минали пешком и са разкрили пукотевица против него. Повече от един патрон са изстреляни по него, само че гибелен се оказвал този в региона на шията. Мъжът е умрял на място.

Неговият другар е тръгнал да бяга сред директните, само че по този начин или другояче убийците не са го последвали. По първични данни те са се отдръпнали пешком от мястото.

Направен е оглед на местопроизшествието и са подхванати дейности за определяне на причинителите.

Убитият е престъпно проявен, прочут най-вече с владение и разпространяване на наркотични субстанции. Осъждан е и е изтърпявал две ефикасни присъди за опиати - едната 10 месеца, а другата 1,2 година

--> Съвсем скоро той е излязъл от пандиза. Според източници на bTV убитият се счита за непосредствен до Пуйката, чиито доближени се търсят за серията гърмежи на банкомати в столицата през последните месеци, само че макар напъните на полицията по този начин и не съумяха да бъдат хванати.

Започнало е досъдебно произвеждане под надзора на Окръжна прокуратура - Перник.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР