25-годишен мъж е задържан за търговия с наркотици и притежание

...
25-годишен мъж е задържан за търговия с наркотици и притежание
Коментари Харесай

Арестуваха наркодилър в София

25-годишен мъж е арестуван за търговия с опиати и владеене на огромно количество амфетамин и марихуана. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Арестът е осъществен от чиновници на Шесто районно управление (на МВР) на 19 февруари в кв. "Бояна " при полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с опиати. 25-годишният мъж е арестуван в миг на покупко-продажба на опиати. В хода на подхванатите процесуално-следствени дейности, обиски и претърсвания, в пристройка към къщата на дилъра служителите на реда намерили и иззели плик с бучки бяло вещество, топка растителна маса и електронна везна.

От направените експертни информации станало ясно, че конфискуваните субстанции са амфетамин с тегло - 226.98 грама и 42.42 грама марихуана. След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура, арестуваният е притеглен като обвинен.

Наложена му е марка за неотклонение "Задържане под стража " за период до 72 часа, която с определение на Софийски градски съд е променена в "Парична гаранция " в размер на 2 000 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР