25-годишен асеновградчанин е заподозрян за разпространение на наркотици. Той е

...
25-годишен асеновградчанин е заподозрян за разпространение на наркотици. Той е
Коментари Харесай

Спипаха изпечен дилър в Асеновград

25-годишен асеновградчанин е обвинен за разпространяване на опиати. Той е бил заловен от служителите на реда с марихуана. Белезниците за него щракнали във вторник, когато униформени от локалното районното ръководство спрели за инспекция лек автомобил БМВ, ръководен от момчето, което било престъпно проявено и осъждано.

Служителите на реда се усъмнили в него, защото имал регистрации за противозаконна действия, и му спретнали персонален обиск. От младежа били конфискувани три пакетчета със суха зелена листна маса. Тогава униформените решили да подхващат и претършуване на дома му.

Пристигнали и там разкрили други 8 сходни разфасовки, както и електронна везна. В къщата пристигнали още чиновници на реда и преносима престъпна лаборатория. Експертна информация посочила, че веществото е марихуана, а общото тегло на опиата било малко над 43 грама. Спрямо причинителя била взета 24-часова мярка за неотклонение.
Междувременно в събота на територията на Стамболийски е била извършена профилирана полицейска интервенция против използването и разпространяването на наркотични субстанции. В хода, в двора на главно учебно заведение, с бучка амфетамин бил засечен 17-годишен младеж. Образувано е бързо произвеждане под наблюдаване на Районната прокуратура.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР