25 години - толкова ще лежи в затвора Стефан Станев,

...
25 години - толкова ще лежи в затвора Стефан Станев,
Коментари Харесай

Убиецът на красивата Виола от затвора: Бях тотално опиянен от нея, още я обичам!

25 години - толкоз ще лежи в пандиза Стефан Станев, който умъртви приятелката си Виола. Със сигурност помните този случай, освен поради изключителната хубост на 29-годишната жена, освен поради изключителната свирепост, с която тя си отиде от този свят, само че и с друга свирепост - тази, с която, оказа се, институциите у нас са пренебрегвали поредност от сигнали и тъжби против Стефан, подадени от някогашната му брачна половинка.
В предаването " Ничия земя " репортерът Елена Чопакова тази вечер ще ни показа изявление с жестокия палач. Пред камерата на Нова Стефан споделя за осъщественото закононарушение и за момента, в който действително е осъзнал какво е сторил. Признава, че към момента обича Виола.

"Всичко се случи доста по-бързо. Ударих я два пъти, по-късно я задуших. В главата ми настъпи безпорядък. Осъзнах, че съм я умъртвил ден по-късно. Вече бях в Созопол. Влязох в черква. Исках някакво място на уединение. Бях почнал да разбирам нещата. Взех свещ. След това стартира да пее църковният хор. Тогава към този момент осъзнах, че индивидът го няма. Запалих свещта, оставих я на мястото за умрелите и излязох ". 

Стефан описа още, че с Виола се срещнали в интернет. " Тя ме добави във Facebook. Имаше страсти посред ни. Бях изцяло заслепен от нея. Известно време всичко сред нас беше прелестно. Имаше кавги, само че успявахме да се сдобрим. След несъмнено време скандалите ставаха все по-големи, ревността също. Мисля, че ми е изневерила ", сподели още той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР