25 години след САЩ `94 хиляди фенове ще могат да

...
25 години след САЩ `94 хиляди фенове ще могат да
Коментари Харесай

Стоичков тръгва на турне, показва Златната топка в 6 града

25 години след Съединени американски щати `94 хиляди почитатели ще могат да изживеят още един път страстта от Златното лято, като се срещнат с идола си Христо Стоичков и Златната топка в шест български града до края на юли. Камата ще носи най-важното отличие, печелено в миналото от български футболист, по време на лятното си турне за показване на биографията „ Христо Стоичков. Историята “ (изд. „ Софтпрес “), написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков.

 

Стоичков записа специфични видеообръщения за своите другари и фенове в Панагюрище, Стара Загора, Петрич, Каварна, Плевен и Русе, като даде обещание да даде подпис на всеки, който желае да има подписан образец от книгата. По традиция, стартирана на министър председателите на изданието в Лондон и Чикаго, за настроението на почитателите в част от градовете ще се грижат шоуменът Димитър Туджаров-Шкумбата и известният радиоводещ Иво Райчев.

 

Стартът ще бъде даден тази събота в Панагюрище, където Христо Стоичков ще посети мината на „ Асарел Медет “ и ще свери мерника си с пушка на стрелбищен комплекс „ Оптикс “ в града. На 23 юли в Петрич пък Камата ще открие ново футболно игрище, на което да упражняват локалните футболни гении.

 

Биографията на Модерния ляв е същински феномен за родното книгоиздаване и към този момент има над 50 000 продадени екземпляра единствено 9 месеца след излизането си. „ Историята “ споделя за смайващото странствуване на едно момче от уличката на прилежащия блок до стохилядната сцена на „ Камп Ноу “ и в нея единственият български футболист, притежател на „ Златна топка “, най-сетне позволява публиката покрай себе си.

 

Датите и местата на осъществяване на срещите с Христо Стоичков са:

 

20 юли, 18 ч. – Панагюрище, открита повърхност пред зала „ Арена Асарел “, вход: свободен;

22 юли, 18 ч. – Стара Загора, площадът пред общината, вход: свободен;

23 юли, 19 ч. – Петрич, хотел „ България “, вход: свободен;

25 юли, 18 ч. – Каварна, стадион „ Калиакра “, вход: свободен;

26 юли, 20 ч. – Плевен, ресторант Life, вход: с куверти

28 юли, 18 ч. – Русе, зала „ Монбат Арена “, вход: 25 лева с включена в цената на билета книга подарък.

 

Всичко най-важно за лятното турне на Христо Стоичков – 25 години от Съединени американски щати `94, може да бъде забелязано на особено основаната страница www.soft-press.com/stoichkov/.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР