25-години след дебюта на шестимата легендарни приятели на малкия екран

...
25-години след дебюта на шестимата легендарни приятели на малкия екран
Коментари Харесай

Сензационна новина за главните актьори от сериала "Приятели"!

25-години след дебюта на шестимата именити другари на дребния екран по Ен Би Си основните артисти от паметния ситком, както наподобява, ще се съберат още веднъж дружно.

The Hollywood Reporter разкри, че сега текат договаряния за специфичен юбилеен епизод на "Приятели ", в който ще вземат участие главните шестима герои - Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Матю Пери и Мат Лебланк.

В правенето на епизода ще вземат участие и основателите на сериала - Марта Кауфман и Дейвид Крейн.

Източници акцентират, че все още няма никаква договорка на масата, само че самият факт, че шестимата съществени артисти, както и основателите му, са подготвени да се съберат още веднъж дружно в името на плана, е огромна стъпка напред.
При това те прибавят, че, в случай че договорката с актьорите и основателите въпреки всичко бъде финализирана, то би било доста мъчно да се създаде график, в който всички да могат да се впишат.

Новината бе обявена по-малко от месец, откакто Дженифър Анистън разгласява фотография дружно с сътрудниците си от "Приятели " в формалния си профил в Инстаграм.

От HBO Max и Warner Bros. Television все още отхвърлят коментар, само че това се случва единствено месеци, откакто HBO Max съумя да си обезпечи договорка за правата върху "Приятели ".

"Приятели ", който се излъчи в 10 сезона по Ен Би Си от 1994 до 2004 година, може да бъде гледан в мрежата от 2015 година насам с помощта на стриминг услугата на Netflix.

През юли обаче бе обявено, че новата стрийминг услуга на WarnerMedia - HBO Max, е получила правата върху сериала, предлагайхки повече пари от Netflix.

Съобщава се, че HBO Max ще заплати по 85 милиона на година през идните пет години, с цел да излъчва в платформата си "Приятели ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР