25 години ще лежи в затвора Теньо Енчев, който зверски

...
25 години ще лежи в затвора Теньо Енчев, който зверски
Коментари Харесай

25 г. зад решетките за Теньо, който уби приятелката си пред сина им

25 години ще лежи в пандиза Теньо Енчев, който свиреп умъртви 19-годишната си другарка Ивета пред очите на 4-годишния им наследник. Престъплението е осъществено през 2018 година в Айтос, а решението на Върховния касационен съд е дефинитивно, заяви trafficnews.bg .

``
реклама

Теньо би трябвало да заплати на почернените близки 150 000 лева по цивилен искове и 200 000 лева компенсации на детето си.

Подсъдимият се е признал за отговорен за убийството, осъществено съзнателно с особена свирепост. 

Според отбраната на Енчев, той не е целял умъртвяването на потърпевшата, а е желал да я накаже съгласно своите разбирания за това, че се държала морално укоримо и несъответстващо по отношение на сина им, издухвайки цигарен пушек непосредствено в лицето на детето.

Според висшите магистрати думите на Енчев не са потвърдени. Тъкмо противоположното, в обвинителния акт изрично е отразено, че потърпевшата по никакъв метод не е предизвикала насилието против себе си.

Младата жена бе открита в безсъзнание в жилище, ситуирано на ул. „ Хаджи Димитър “ в Айтос, с голям брой рани по главата и цялото тяло.

Ивета бе откарана и настанена за лекуване в реанимацията на УМБАЛ-Бургас с тежка черепно-мозъчна контузия, довела да тежък мозъчен оток с вклиняване на ниско ситуирани мозъчни структури в огромния тилен отвор, в резултат на което единствено няколко часа по-късно умря.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР